Anadolu Ajansı 93. yaşında

Anadolu Ajansı 93. yaşında -Giresun Valisi Şahin: AAnın olayları en doğru ve en hızlı bir şekilde kamuoyuna ileterek saygınlık kazanması bizleri son derece gururlandırmakta


GİRESUN (A.A) - Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Vali Şahin mesajında, Ulu Önder Atatürkün talimatıyla Milli Mücadelenin başlangıç yıllarında kurulan AAnın, Türk milletinin haklı mücadelesini iç ve dış kamuoyuna başarıyla duyurduğunu hatırlattı.
     Kurtuluş Savaşı yıllarında görevini en iyi şekilde yapan AAnın iç ve dış kamuoyunu doğru, eksiksiz, hızlı ve tarafsız bilgilendirmeyi 93 yıldır başarıyla yürüterek ülkenin ve dünyanın saygın haber ajanslarından biri haline geldiğini belirten Vali Şahin, şunları kaydetti:
     AAnın ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında kurmuş olduğu temsilcilikleri ile son teknolojiyi kullanarak, olayları en doğru ve en hızlı bir şekilde kamuoyuna ileterek saygınlık kazanması bizleri son derece gururlandırmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Anadolu Ajansının 93. Kuruluş yıl dönümünü kutlar tüm çalışanlara başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93. yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER