Anadolu Ajansı 93. yaşında

Anadolu Ajansı 93. yaşında -Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alkan: -Anadolu Ajansı, ülkemizin dünyada saygınlığını arttıran, adeta göz bebeği haline gelmiş bir kuruluşumuzdur


ÇORUM (A.A) - Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Anadolu Ajansı, ülkemizin dünyada saygınlığını arttıran, adeta göz bebeği haline gelmiş bir kuruluşumuzdur dedi.
     Alkan, Anadolu Ajansının kuruluşunun 93. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, milli mücadele döneminde Türkiyenin sesini dünyaya duyurmak amacıyla kurulan Anadolu Ajansının, 93 yıldır bu misyonunu layıkıyla yerine getirdiğini belirtti.
     Anadolu Ajansının, Türkiyede haberciliğin temelleri ve kurallarının oluşturulmasında büyük katkısı olduğunu vurgulayan Alkan, Anadolu Ajansı, ülkemizin dünyada saygınlığını arttıran, adeta göz bebeği haline gelmiş bir kuruluşumuzdur. Kuruluşundaki temel amaç ve misyonunu 93 yıldır layıkıyla yerine getiren Anadolu Ajansının, aynı zamanda bir eğitim kurumu halini alması ayrı bir mutluluk ve övünç kaynağıdır. Anadolu Ajansının ilimizde de gösterdiği yüksek performans, halkın doğu haber alma noktasındaki büyük titizliği ve üniversitemiz faaliyetlerinin kamuoyuna doğru ve zamanında aktarılma noktasındaki destekleri için içtenlikle teşekkür eder, 93. yaşını kutlar ve başarılı çalışmalarının devamını dilerim ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber Anadolu Ajansı 93. yaşında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER