Anadolu Filarmoni Orkestrası Salihlide konser verdi

Anadolu Filarmoni Orkestrası Salihlide konser verdi


MANİSA (A.A) - Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile İzmirde kurulan Anadolu Filarmoni Orkestrası, Salihliye bağlı Köseali ve Kabazlı köylerinde konser verdi.
     Salihli Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen organizasyon kapsamında 50 kişilik ekip, köy çocuklarına unutulmaz dakikalar yaşattı.
     Anadolu Filarmoni Orkestrası Sanat Yönetmeni Cemil Güncer, amaçlarının insanlara kendi kültürlerini, batı müziği ve klasik müzik orkestra kültürü ile enstrümanları tanıtabilmek olduğunu söyledi.
     Güncer, şöyle konuştu:
     Orkestramız şu anda Resmi Gazetede yayımlanmış ve kurulmuş durumdadır. İnşallah kadrolarımızı da alacağız. Kadrolarımızı aldığımızda daha rahat bir şekilde hareket edeceğiz. Bize TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy bir otobüs tahsis etti. Bütün masraflarını kendisi karşılıyor. Artık köylerden Köyümüzde konser verin diye arayanlar olmaya başladı. Bu telefonlar bizi çok mutlu ediyor. Amaç insanlarımıza doğruyu, iyiyi, güzeli müzikle verebilmektir.
     Salihli Belediyesi olarak sanatı ve sanatçıyı önemsediklerini belirten Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur ise Bu doğrultuda hem kendi bünyemizde kurmuş olduğumuz koromuzla hem de Türkiyede profesyonel olarak sanatçılık yapan kişileri Salihli halkı ile buluşturuyoruz. Anadolu Filarmoni Orkestrasını Salihlide ağırlamaktan dolayı büyük keyif alıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Anadolu Filarmoni Orkestrası Salihlide konser verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER