Anadolu Kupası Yüzme Yarışmaları

Anadolu Kupası Yüzme Yarışmaları -Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atlı: -İlimizde yapılacak Anadolu Kupası Yüzme Yarışmaları için halkımızdan destek bekliyoruz


GİRESUN (A.A) - Giresun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, İlimizde yapılacak Anadolu Kupası Yüzme Yarışmaları için halkımızdan destek bekliyoruz dedi.
     Atlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Giresunda yapılacak yüzme yarışmalarına Fenerbahçe ve Galatasaray gibi birçok güçlü takımın katılacağını belirtti.
     Yarışmaların halk tarafından izlenebileceğini ve bu konuda bir sıkıntılarının olmadığını ifade eden Atlı, şunları söyledi:
     Bizim bütün tesislerimiz halkımıza açık. Organizasyonu rahat bir şekilde yapabilecek ekibimiz hazır. Yarışmalara Türkiye genelinden yaklaşık 400 sporcu katılacak. Giresundan ise yaklaşık 20 sporcunun katılımını bekliyoruz. İlimizde yapılacak Anadolu Kupası Yüzme Yarışmaları için halkımızdan destek bekliyoruz. Bu sporculara moral ve motivasyon açısından önemli.
     Atlı, yarışmalara katılacak sporculara başarılar dileyerek, Beraberlik centilmenlik ve paylaşmak sporun amacıdır. Sporu öğrenmek sonra da mücadelelerini vermek, rakip olmak güzeldir. Ama bunlar tabi ki kardeşlik, barış, sevgi ve saygı içerisinde olmalıdır. Zevkli ve güzel yarışmaların ortaya çıkacağına inanıyoruz dedi.
    
     Muhabir: Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Anadolu Kupası Yüzme Yarışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER