Anamurda İlköğretim Haftası

Anamurda İlköğretim Haftası


MERSİN (A.A) - Anamura İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.
     Atatürk anıtına İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Anamur İlköğretim Okulunda devam etti.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kocaman, buradaki konuşmasında, teknolojinin hızla ilerlediğini belirterek, öğrencileri televizyon ve internet kullanımı konusunda uyardı.
     Kocaman, ihtiyaç dışında internet kullanımı ve televizyona bağımlılığın eğitim öğretimi olumsuz etkileyeceğini ifade ederek, öğrenciler ve ailelerinden bu konuda dikkatli olmalarını istedi.
     Öğretmenlere de seslenen Kocaman, Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, vatanına ve milletine bağlı, çalışkan fertler olarak yetiştirme sorumluluğumuz var. Özellikle hizmet içi eğitimlere katılıp kendinizi yenileyerek ve geliştirerek bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getireceğinize inanıyorum dedi.
     Halk oyunları gösterisiyle son bulan törene Kaymakam Cengiz Cantürk, Belediye Başkanı Mehmet Türe, Milli Eğitim Bakanlığı Müfettişi Mustafa Umut Uysal ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Oktay Demir / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Anamurda İlköğretim Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER