Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe:

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe: --Kamuoyu desteği yüzde 50yi geçmezse görevi iade edeceğim-


MERSİN (A.A) - Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, seçilirken aldığı yüzde 38lik oy oranı kamuoyu yoklamaları ve anketlerde yüzde 50yi geçmezse tekrar aday olmayacağını söyledi.
     Türe, 4 yıllık icraatlarını anlattığı toplantıda, 4 yıllık sürede söz verdiği projelerin yüzde 80ini bitirdiğini, seçime kadar bu oranın yüzde 90ı bulacağını kaydetti.
     Seçimlerde yüzde 38 oy oranıyla göreve geldiğini ifade eden Türe, "Bugünlerde kamuoyu yoklamaları ve anketlerde bu oran yüzde 50nin üzerine çıkmazsa görevi iade edeceğim. Planladığım işleri bitirmek istiyorum. Ancak, partime ve sizlere başvuracağım. Görevimizi layıkıyla yaptıysak devam edeceğiz, yapmadıysak da bırakacağız- diye konuştu.
     Türe, Anamurun 250 bin nüfusa göre 50 yıllık geleceğini planladıklarını dile getirerek "Bu planlama sadece belediyenin çalışmalarıyla gerçekleştirilemez. Bunun 3 ayağı var. Bunlar, devlet yatırımları, belediye yatırımları ve ticari yatırımcıların ilçemize getirilmesi ve desteklenmesidir. Bunları bir arada götürebilirsek ilçemizi daha güzel bir geleceğe hazırlarız- dedi.
     Türe, daha sonra slayt sunumu eşliğinde, gerçekleştirdiği projeleri anlattı.
     Toplantıya, MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, belediye meclisi üyeleri ve partililer katıldı.
    
     Muhabir: Oktay Demir
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER