Anaokulu müdürlerinden Milli Eğitim Müdürüne ziyaret

Anaokulu müdürlerinden Milli Eğitim Müdürüne ziyaret -Milli Eğitim Müdürü Demir: Tarsusta 8 anaokulunda 5 bin 500 çocuk eğitim görüyor


MERSİN (A.A) - Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, Tarsusta 8 ana okulunda 5 bin 500 çocuğun eğitim gördüğünü söyledi.
     İlçedeki anaokullarının müdürleri, Demiri makamında ziyaret etti. Demir, ziyarette yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, anaokulu müdürlerinin de bu konuya gereken hassasiyeti gösterdiğini ifade etti.
     Okul öncesi eğitimin bölge ve ülke eğitimi açısından belirleyici bir alan olduğunu belirten Demir, Tarsusta 8 anaokulunda 5 bin 500 çocuk eğitim görüyor. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın okulla buluşturulmaları, onların bu dönem içerisinde temel yaşam becerilerini kazanmaları ve ilköğretime okul öncesi eğitimi en iyi şekilde almış olarak başlamalarını istiyoruz dedi.
     Tarsus 75. Yıl Ana Okulu Müdürü Zübeyde Karamık, Tarsus Ana Okulu Müdürü İkbal Doğan, Şehit Jandarma uzman Çavuş Ahmet Güngör Anaokulu Müdürü Fatma Gencer ve Kerim Çeliktaş Ana Okulu Müdürü Nadiye Şen, anaokulundaki öğrencilerin en iyi şekilde eğitilmeleri ve ilköğretime adapte olmaları konusunda özverili bir şekilde çalıştıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt / Mustafa Çiftçi / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa sansar
<< Önceki Haber Anaokulu müdürlerinden Milli Eğitim Müdürüne ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER