Anasınıfı öğrencileri, Başkan Başeri ziyaret etti

Anasınıfı öğrencileri, Başkan Başeri ziyaret etti


YOZGAT (A.A) - Özel Ergin Koleji anasıfı öğrencileri, Belediye Başkanı Yusuf Başeri makamında ziyaret etti.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başer, kolejin kentin eğitim seviyesinin yükselmesine büyük katkı sağladığını söyledi.
     Çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade eden Başer, Bizler yarın bu makamları bu mevkileri çocuklarımıza bırakacağız. O yüzden çocuklarımızın her alanda bilgili, kültürlü, vatanına ve milletine bağlı yetişmesi gerekiyor. İlerde ülkemizi bu çocuklarımız yönetecek dedi.
     Kolej Müdürü Ali Acar ise eğitimin yanı sıra kolej olarak sosyal ve kültürel etkinliklere her zaman ayrı bir önem verdiklerini belirtti.
     Bu yıl ki etkinlikler çerçevesinde kolejde eğitim gören öğrencilerin kentteki yöneticileri ziyaret edeceğini anlatan Acar, Geçen hafta ilimizde faaliyetini sürdüren işletmeleri ziyaret ederek çocuklarımızı bilgilendirdik. Kullandığımız eşyaların üretim tesislerini gezerek hangi aşamalardan sonra bizlere nasıl ve ne şekilde ulaştığı konusu detaylarıyla öğrencilerimize aktarıldı. Atalarımızın da dediği gibi Ağaç yaş iken eğilir sözü çocuklarımız için gösterilebilecek en güzel örnektir diye konuştu.
     Başkan Başer, ziyaretin anısına öğrencilere ve öğretmenlere çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Esma Aygün
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Anasınıfı öğrencileri, Başkan Başeri ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER