ANGİAD, iş dünyası ve finans sektörünü

ANGİAD, iş dünyası ve finans sektörünü buluşturacak -Bankalarla iş dünyası arasındaki sorunlar, ANGİADın ev sahipliğinde masaya yatırılacak


ANKARA (A.A) - Ankara Genç İşadamları Derneğinin (ANGİAD), ev sahipliğinde mayıs ayında düzenlenecek toplantıda, bankalarla iş dünyası arasındaki sorunlar masaya yatırılacak.
     ANGİADdan yapılan yazılı açıklamaya göre, mayıs ayının ikinci haftasında, ANGİADın ev sahipliğinde Ankarada toplantı düzenlenerek, bankalarla iş dünyası arasındaki sorunlar ve çözüm önerileri ele alınacak.
     ANGİAD Başkanı Abdullah Değer, yazılı açıklamasında, Rekabet Kurulunun bazı bankalara faizleri ortak belirleyerek haksız kazanç elde ettikleri için para cezası verdiğini hatırlatarak, "ANGİAD başından beri konuyu yakından takip etmiş, bankaların yüksek faiz oranları nedeniyle zarara uğrayan iş dünyasının sesi olmuştur. Bu aşamadan sonra yapmamız gereken sorunun çözümü için daha radikal kararlar atmaktır. Mayıs ayında gerçekleştireceğimiz zirve, bu adımlardan biridir" görüşünü ifade etti.
     Değer, iş dünyası ve finans sektörünün temsilcilerini bir araya getirerek ortak bir pencereden bakmalarını sağlamayı hedeflediklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Necip Fazıl Çelik
     Yayıncı: Fazilet Özer
<< Önceki Haber ANGİAD, iş dünyası ve finans sektörünü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER