Ankarada silahlı kavga: 1 ölü, 2

Ankarada silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı -Şereflikoçhisarda çıkan silahlı kavgada, vatani görevini yaptığı Hakkariden memleketine izne gelen genç öldü, 2 kişi yaralandı


ANKARA (A.A) - Ankaranın Şereflikoçhisar ilçesinde çıkan silahlı kavgada, vatani görevini yaptığı Hakkariden memleketine izne gelen genç öldü, 2 kişi yaralandı.
     Şereflikoçhisarın Cingıl köyünde hayvan otlatan İrfan Şahan (47), Mustafa Peksak (25) ve Ömer Yüksel (21) ile yanlarına gelen kimliği henüz belirlenemeyen kişi arasında mera alanıyla ilgili çıktı.
     Tartışmanın büyümesi üzerine söz konusu kişi, yanındaki tabancayla tartıştığı Ömer Yüksel, İrfan Şahan ve Mustafa Peksaka ateş etti.
     Olayda vatani görevini yaptığı Hakkari Çukurcadan memleketine izne geldiği öğrenilen 21 yaşındaki Ömer Yüksel hayatını kaybetti, Şahan ve Peksak yaralandı.
     Sağlık durumu ağır olan Şahan, Şereflikoçhisar Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ankaraya sevk edildi.
     Elinden yaralanan diğer yaralı Mustafa Peksakın (25) ise sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Bu arada, Yükselin cenazesi Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
     Öte yandan, Yükselin bayram öncesi ailesini ve yakınlarını görmek için izne geldiği Şereflikoçhisarda rahatsızlandığı ve hastaneden 7 gün rapor aldığı öğrenildi.
     Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı.
    
     Muhabir: Şereflikoçhisar
     Yayıncı: A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Ankarada silahlı kavga: 1 ölü, 2 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER