Ankarada trafik kazaları: 6 yaralı

Ankarada trafik kazaları: 6 yaralı


ANKARA (A.A) - Ankarada meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Fuat Keskinin kullandığı 06 DE 1986 plakalı minibüs, Esenboğa Yolu Ülker kavşağı yakınında, Haydar Doğancı idaresindeki 19 KE 529 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilde sıkışan Güzilar Doğancı ve Ayten Özgür, itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartıldı.
     Kazada yaralanan Gülizar Doğancı, Nazlı Doğancı (4), Haydar Doğancı ve Rıza Doğancı ile Ayten Özgür, 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesinin ardından Numune ile Dışkapı Eğitim ve Araştırma hastanelerine kaldırıldı.
     Bu arada, kaza yapan otomobili çekiciye yüklemeye çalışan çekici görevlisi İsmail Ateş, çelik halatın parmaklarını kesmesi sonucu yaralandı. Ateş, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.
     Öte yandan, Hikmet Şahinin (24) kullandığı 06 GBE 71 plakalı otomobil de Çankaya İlker 1. Caddede devriye görevi yapan 06 A 7641 plakalı polis aracına çarptı. Kazada yaralanan sürücü Şahin, 112 Acil Servis ekiplerince Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
    
     Muhabir: Durmuş Koçak
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Ankarada trafik kazaları: 6 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER