Ankara Kalkınma Ajansı ile Zekai Tahir

Ankara Kalkınma Ajansı ile Zekai Tahir Burak Hastanesi arasında işbirliği


ANKARA (A.A) - Ankara Kalkınma Ajansı ile Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi, proje hazırlama ve yönetme eğitimi konusunda işbirliği yapacak.
     Ankara Kalkınma Ajansından yapılan yazılı açıklamaya göre, Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çalışan personelden oluşturulacak çekirdek ekip, Ankara Kalkınma Ajansının desteği ile Proje Hazırlama ve Yönetme Eğitimi alacak.
     Açıklamada, programa ilişkin sözleşmenin Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı ve Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Leyla Mollamahmutoğlu tarafından 5 Ekim 2012de imzalandığı belirtildi. Açıklamada, programla Zekai Tahir Burak Hastanesinde gerçekleştirilecek proje çalışmalarının nitelik ve nicelik olarak artışına katkı sağlanmasının hedeflendiği ifade edildi.
     Açıklamaya göre, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Balcı, Zekai Tahir Burak Hastanesine verilen desteğin hastanenin proje hazırlama kapasitesini artıracağını ve Ankaranın sağlık konusunda çekim merkezi olma vizyonuna katkı sağlayacağını ifade etti.
     Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Mollamahmutoğlu ise Ankara Kalkınma Ajansının Proje Hazırlama ve Yönetme Eğitimi Programı ile ulusal ve uluslararası projelerden daha aktif şekilde yararlanılacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Necip Fazıl Çelik
     Yayıncı: Zülal Eser
<< Önceki Haber Ankara Kalkınma Ajansı ile Zekai Tahir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER