Ankara Valisi Yüksel:

Ankara Valisi Yüksel: -Kılık kıyafetle, hareket ve konuşmalarla görgü kurallarının Ankarada bütün şoför-müşteri ilişkilerinin esası olması gerekir


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, görgü kurallarının Ankarada bütün şoför-müşteri ilişkilerinin esası olması gerektiğini ifade etti.
     Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Polatlı Şoförler Odası Başkanı İsmail Tarhan ve yönetim kurulu üyelerinin Vali Yükseli ziyaret ettiği bildirildi.
     Yapılan ziyarette konuşan Yüksel, Bir Valinin kente karşı sorumluluğu ne ise şoför esnafının da sorumluluğu aynıdır. Trafikte eğitim, altyapı ve kurallara uyma başlıkları çağdaşlığın göstergesidir ifadelerini kullandı.
     Polatlıdaki çalışmaları yakından takip ettiklerini belirten Yüksel, Kılık kıyafetle, hareketlerle ve konuşmalarla görgü kurallarının Ankarada bütün şoför-müşteri ilişkilerinin esası olması gerekir. Bana yapılmasını istemediğimi başkasına yapmamak ve bana söylenmesini istemediğimi başkasına söylememek yaklaşımı görgü kurallarının özüdür diye görüş bildirdi.
     Valilik olarak Ankara ve Polatlı esnafının her zaman yanında olmayı ve sorunların çözümü için ellerinden geleni yapmayı sürdüreceklerinin altını çizen Yüksel, Şoförler Odasının faaliyetleriyle ilgili İsmail Tarhandan bilgi aldı.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Ankara Valisi Yüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER