Ankaragücünde sıkıntı devam ediyor

Ankaragücünde sıkıntı devam ediyor -Sarı-lacivertli kafileyi havaalanına götürecek otobüs ve teknik ekibin lisansları son anda ayarlanabildi -Uzun zamandır ücret alamayan futbolcuların bazıları tesislerde kalıyor -Takım kaptanı


ANKARA (A.A) - Yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Spor Toto Süper Ligden PTT 1. Lige düşen 103 yıllık Ankaragücünde sıkıntı devam ediyor.
     Göztepe deplasmanı öncesi başkent ekibinde, teknik direktör Mustafa Kaplan ve ekibinin lisansları ile takımı havaalanına götürecek otobüs, son anda ayarlanabildi.
     Takımda yer alan futbolcular ve personelin para almadan görev yaptığı sarı-lacivertli kulüpte, Göztepe deplasmanı öncesi, öğle yemeğini menemen ve kahvaltıyla geçiştirirken genç oyuncular, tek isteklerinin de takıma sahip çıkılması olduğunu söyledi.
    
     -Kaptan Mert: Kulüp çok zor durumda
    
     Yemek sırasında AA muhabirine duygularını ifade eden takım kaptanı Mert Erdoğan, kulübün şu an çok zor durumda olduğunu ve arkadaşlarının ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiğini kaydetti.
     Erdoğan, Maddi olarak çok sıkıntı yaşıyoruz. Ankaranın ileri gelenlerinin, bize sahip çıkması gerekir. Ankaragücülü Genç İş Adamları Derneğimizin, altyapıların maçlara çıkmama durumunu çözmeleri bizi çok sevindirdi. Biz hepimiz altyapıdan geldik diye konuştu.
     Futbolculardan Bayram Olgun da maddi sıkıntı içinde olduklarını belirterek, Ankaranın ileri gelenlerinin takıma yardım etmesi gerektiğini kaydetti.
     Kulübü iyi yerlere getirmek için savaştıklarını dile getiren Olgun, Zor durumdayız. Kulüpte yemek bile bazen zor çıkıyor. Eve gidemeyen arkadaşlarımız oluyor ve mecburen tesiste kalıyorlar ifadelerini kullandı.
    
     -Emektar malzemeci Cimilli-
    
     Sarı-lacivertli kulüpte 33 yıldır futbol takımının malzemeciliğini yapan Musa Cimilli, kulübün bulunduğu durum için, Allah kimseyi düşürmesin dedi.
     Cimilli, Çok kötü dönemler geçirdik ama böylesini hiç görmedik diyerek, Ankaralıları ve iş adamlarını takıma sahip çıkmaya çağırdı.
    
     -Kaplan futbolculara ve camiaya güveniyor-
    
     Teknik direktör olarak takımının başında ilk kez görev alacak Mustafa Kaplan, Ankaragücü camiasının büyüklüğünü herkesin bildiğini belirterek, şunları söyledi:
     Biz buraya gelirken bütün şartları biliyorduk. Bu maça iyi hazırlandık. Ankaragücünün büyüklüğüne, camiasına yakışır, iyi bir skorla döneceğimizi düşünüyorum. Güvencemiz futbolcularımız ve büyük camiamız. Ankaragücü formasının ağırlığını bundan sonra herkes görecek.
    
     Muhabir: Musa Samur
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Ankaragücünde sıkıntı devam ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER