Anne ile oğlunun bilezik hırsızlığı güvenlik

Anne ile oğlunun bilezik hırsızlığı güvenlik kamerasına yansıdı


BALIKESİR (A.A) - Balıkesirde bir kuyumcudan iki altın bilezik çaldıkları öne sürülen anne ve oğlu, polis tarafından yakalandı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
     Hisariçi Mahallesi Aydınlık Caddesindeki kuyumcunun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre, dükkana oğlu İ.G. (16) ile giren Sultan Gnin (42) talebi üzerine tezgahtar, vitrindeki bilezikleri çıkarıyor.
     Kayıtlarda, oğlunun sürekli cep telefonuyla oynayarak tezgahtarın dikkatini dağıtmasından faydalanan Sultan Gnin, inceliyormuş gibi eline aldığı altı bilezikten ikisini, hızlı davranarak, el çantasının altına gizlediği görülüyor.
     Bu sırada, dükkana gelen iş yeri sahibinin durumu fark etmesi üzerine kaçmak isteyen kadın, tezgahtar tarafından durduruluyor. Kısa sürede olay yerine gelen Balıkesir Emniyet Müdürlüğü güven timleri, şüpheliyi yakalıyor.
     Sessizce iş yerinden ayrılırken görüntülenen İ.G. de polis tarafından kısa süre sonra yakalandı.
     Ankaradan geldikleri ve çok sayıda suçtan kayıtları bulunduğu öğrenilen iki şüpheliden Sultan G, mahkemece tutuklandı, İ.G ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
    
     Muhabir : Balıkesir / Zafer Akpınar
     Yayıncı : Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Anne ile oğlunun bilezik hırsızlığı güvenlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER