Anneler bebek bezi değiştirerek yarıştı

Anneler bebek bezi değiştirerek yarıştı -Antalyada bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen yarışmada, anneler bebeklerinin bezini en hızlı şekilde değiştirmek için çabaladı


ANTALYA (A.A) - Antalyada bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen bebek bezi değiştirme yarışmasında anneler, bebeklerinin bezini en hızlı şekilde değiştirebilmek için mücadele etti.
     Alışveriş merkezi içerisinde bu yıl ikincisi düzenlenen etkinliğe anneler bebekleriyle katıldı. Bebeklerini önlerindeki masaya yatıran anneler, alışveriş merkezi tarafından verilen ıslak mendillerle altlarını sildikleri bebeklerine, verilen bezleri en hızlı şekilde takabilmek için yarıştı.
     Yarışmada, bebeği Nisa Nurun bezini 10 saniyede değiştiren Selime Aksoy birinci, Damla Göğüs ikinci, Selda Kömüşdoğan ise üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılara alışveriş merkezi ile bir kozmetik firması tarafından çeşitli hediyeler verildi.
     Diğer yarışmacılara ise yarışmada kullandıkları bezler ile ıslak mendiller teselli armağanı olarak bırakıldı. Alışveriş merkezindeki etkinlikler kapsamında bebek emekleme ve yürüme yarışması da gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Anneler bebek bezi değiştirerek yarıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER