Anneler Günü

Anneler Günü -Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi, ebe ve hemşireler için Anneler Günü programı düzenledi


KIRIKKALE (A.A) - Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi tarafından anneler günü kutlamaları kapsamında düzenlenen programda, ebe ve hemşireler bir araya geldi.
     Bir düğün salonunda düzenlenen etkinliğe, Kırıkkale Kamu Hastaneler Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaş, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akca, Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Yardımcısı Seval Bulut Kıran, Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep Akdoğan ve çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.
     Sağlık-Sen Şube Başkanı Akdoğan, yaptığı konuşmada, Sağlık-Senin 1995 yılında merhum Mehmet Akif İnan ve bir avuç gönül insanı tarafından, bu ülkeyi yeniden inşa etme sevdası ile kurulduğunu söyledi.
     Sağlık-Senin 2012 yılı itibariyle Türkiye genelinde 195 bin, Kırıkkalede ise bin 550 üye ile hem Türkiyenin hem de Kırıkkalenin tek yetkili sendikası olduğunu savunan Akdoğan, şöyle konuştu:
     "Üye sayımızı sizlerin vereceği desteklerle artırarak yolumuza emin adımlarla devam etmektir. Sağlık-Sen, sağlık ve sosyal hizmetler çalışanlarının hakları için mücadele ederken, bu ülkenin birlik beraberliği ve demokrasisi için devletin milleti değil, milletin devlet için mücadele eden ülkemiz insanının değerlerine saygı duyan, seviyeli bir sendikacılık anlayış içerisinde olmuştur. Sağlık hizmeti bir ekip hizmetidir. Hemşirelerimiz ve ebelerimiz güç çalışma şartlarına rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü, şefkatli tutumları ile sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşumunda sağlık ekibinin temel taşlarından olmuştur."
     Program, havai fişek gösterisiyle sona erdi.
    
     Muhabir: Ahmet Yaman
     Yayıncı: Ersin Altınsoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER