Anneleri çalınan kuzuları biberonla besliyor

Anneleri çalınan kuzuları biberonla besliyor -Iğdırda bir kadın çiftçi anneleri çalınan kuzuları biberonla beslemeye başladı


IĞDIR (A.A) - Iğdırda bir kadın çiftçi anneleri çalınan kuzuları biberonla besliyor.
     Karaağaç mahallesinde yaşayan Bişar Aktaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisine ait 19 koyunun çalındığını, annesiz kalan kuzuları biberonla beslemeye başladığını söyledi.
     Çalınan koyunlara ait 24 kuzusunun bulunduğunu anlatan Aktaş, kuzularını aç kalmamaları için aldığı inek sütüyle beslediğini söyledi. Eşi ve annesinin de kendisine yardımcı olduğunu belirten Aktaş, kuzuları biberonla beslemenin zor olduğunu ifade etti.
     Son günlerde hırsızlık olaylarının arttığını vurgulayan Aktaş, koyunlarının çalınmasına çok üzüldüğünü belirterek, şöyle konuştu:
     Biz bu koyunlara çok emek verdik ama bize nasip olmadı. Emeğimize acımadan çaldılar. Bu nasıl bir insanlıktır. Kuzular sabahtan annesiz kaldı. Biz de bu duruma çok üzülüyoruz. İnsanlar emek verip kazanıyor ama başkaları gelip o emeklerini çalıyor. Koyunlar çalınınca kuzular açlıktan ölüyor. Biz bu kuzuları dışarıdan süt satın alıp biberonla beslemeye çalışıyoruz. Kuzuları götürüp satsam para etmez. Bu şekilde bakmaya çalışıyorum. Kuzularımızın bu durumu da bizi çok üzüyor.
    
     Muhabir: Emrah Kocabey
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Anneleri çalınan kuzuları biberonla besliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER