Annenin çocuklarını zehirle öldürüp intihara kalkışması

Annenin çocuklarını zehirle öldürüp intihara kalkışması -Antalyada 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğunu zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen anne Fatma D. adliyeye sevk edildi


ANTALYA (A.A) - Antalyada 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğunu zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen anne Fatma D. adliyeye sevk edildi.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu tamamlanan Fatma D, daha sonra adliyeye sevk edildi. Fatma D, Emniyet Müdürlüğü binasından çıkartıldığı sırada kendisini yere atarak ağladı. İki polis memuru tarafından yerden kaldırılan Fatma D, polis aracına güçlükle bindirildi.
     Sorgusu sırasında da pek çok kez fenalaştığı bildirilen Fatma Dnin, emniyetteki ifadesinde pişman ve üzgün olduğunu söylediği öğrenildi.
     Antalyada yaşayan 26 yaşındaki Fatma D, 3 yaşındaki oğlu Hakan Selim D. ve 2 yaşındaki Kaan Dyi fare zehiri içerek öldürmüş, daha sonra Antalya Bulvarında bir otomobilin önüne atlayarak intihara kalkışmıştı.
     Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Fatma D, buradan Manavgattaki özel hastaneye sevk edilmişti. Fatma D. buradaki tedavisinin ardından taburcu edilerek Cinayet Büro Amirliğine getirilmişti.
     İki çocuk ise Uncalı Mezarlığında yan yana toprağa verilmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Annenin çocuklarını zehirle öldürüp intihara kalkışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER