Annenin çocuklarını zehirle öldürüp intihara kalkışması

Annenin çocuklarını zehirle öldürüp intihara kalkışması -Antalyada 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğunu zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen anne, tutuklandı


ANTALYA (A.A) - Antalyada 2 ve 3 yaşlarındaki iki çocuğunu zehirleyerek öldürdüğü iddia edilen anne, tutuklandı.
     Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen anne Fatma Dulgar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
     Fatma Dulgarın, mahkemede verdiği ifadede, çocuklarını öldürdüğü için pişman olduğunu söylediği belirtildi. Kocasının kendisiyle fazla ilgilenmediğini, çocuklarına da yeteri ilgiyi göstermediğinden ileri süren Dulgar, eşinin evin ihtiyaçlarını gidermediğini, maddi zorluklar nedeniyle bunaldığını ifade etti.
     Dulgarın ifadesinde şunları söylediği kaydedildi:
     Eşime daha önce intihar edeceğimi söylemiştim, ancak o bana inanmadı. Çocuklarımın isteklerini yerine getiremiyordum. Çaresiz durumdaydım. Eşim birkaç gün eve gelmeyince çalıştığı şirketi aradım, bana yurtdışına gitti dediler. Sonradan eski eşine olan nafaka borcu nedeniyle cezaevine girdiğini öğrendim. Kendimi çok çaresiz hissettim. Olay günü çocuklarım oyuncak istedi. Onlara kamyon aldım. Eve geldikten sonra çocuklarıma zehir içirdim, ardından kendim içtim. Bir şey olmayınca hap içtim. Yine bir şey olmayınca kendimi otomobilin önüne attım.
     Antalyada yaşayan Fatma Dulgar (26), 3 yaşındaki oğlu Hakan Selim Dulgar ve 2 yaşındaki Kaan Dulgarı fare zehiri içerek öldürmüş, daha sonra Antalya Bulvarında bir otomobilin önüne atlayarak intihara teşebbüs etmişti.
     Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Dulgar, buradan Manavgattaki özel hastaneye sevk edilmişti. Dulgar, buradaki tedavisinin ardından taburcu edilerek Cinayet Büro Amirliğine getirilmiş, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmişti.
     İki çocuk ise Uncalı Mezarlığında yan yana toprağa verilmişti.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Annenin çocuklarını zehirle öldürüp intihara kalkışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER