Antakyada belediye hizmetleri

Antakyada belediye hizmetleri -Belediye Başkanı Savaş, yapılan hizmetleri gazilere anlattı


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 44 ayda yapılan hizmetleri Muharip Gaziler Derneği üyelerine anlattı.
     Savaş, Muharip Gaziler Konuk Evinde Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ramiz Bakır ve dernek üyeleri ile bir araya geldi.
     Ziyarette, kentte gerçekleştirilen hizmet ve yatırımlarla şehrin kabuk değiştirdiğini, her geçen gün kalkındığını ve geliştiğini ifade eden Savaş, şunları söyledi:
     Bu hizmetleri el birliğiyle, kentin tüm dinamikleriyle birlikte gerçekleştirdik. Bu hizmetlerde hepinizin emeği, payı ve duası var. Antakya Belediyesince 44 aylık süreçte yaptığımız icraatlarımızı her ortamda hemşehrilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, derneklerimizle ve toplumun her kesimiyle paylaşıyoruz.
     Savaş, esas ve ortak amaçlarının, şehrin altyapısıyla, üst görünümüyle, parklarıyla, köprüleriyle, yollarıyla, çağdaş tesisleriyle, sosyal alanlarıyla, tarihi ve kültürel zenginliğine yakışır, yaşanabilir, modern, herkes tarafından beğenilen ve takdir edilen örnek bir şehir görünümüne kavuşturmak olduğunu belirtti.
     Dernek Başkanı Bakır da, Başkan Savaşın göreve başladığı günden bugüne kendileri ile yakından ilgilendiğini ve desteklediğini kaydetti.
     Bakır, Antakya Belediye Başkanı Savaşın 44 aylık hizmet süresince kent genelinde yapmış olduğu çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirtti.
    
     Muhabir: Salim Taş
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Antakyada belediye hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER