Antakya Belediye Başkanı Savaş, HAGİADı kabul

Antakya Belediye Başkanı Savaş, HAGİADı kabul etti


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Genç İşdamları Derneği (HAGİAD) yeni başkanı Aydın Toksöz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.
     Toksöz, ziyarette yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurul sonrasında görevi Aykut Özbuğdaydan devraldığını belirterek, yeni dönemdeki projeleri ve hedefleriyle ilgili Başkan Savaşa bilgi verdi.
     HAGİAD olarak gerek üyelerine, gerekse topluma yönelik ülke gündemine, ekonomik, siyasi ve sosyal gelişmelere göre, uygun zamanlarda önemli konuklarla gerçekleştirdikleri toplantıları sürdüreceklerini kaydeden Toksöz, şöyle devam etti:
     Üyeler arası etkileşim ve ticareti arttıracağımız faaliyetler gerçekleştireceğiz. Yurt dışındaki iş ilişkilerimizi geliştirmek ve yeni iş ilişkileri tesis etmek amacıyla iş gezileri düzenleyeceğiz. Üyelerimizin sektörel bazdaki problem ve gereksinimlerini belirleyerek gündeme taşıyacak, takipçisi olacağız. Sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirerek, sivil toplum örgütü olarak üyelerimizin dışında toplumun ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz. Özellikle Antakyada turizm alanında önümüze çıkan eksikleri gidermek üzere nitelikli eleman açığını kapatmak, sektörde istihdam edilen tüm personelin yabancı dil bilgisini ve istihdama yönelik nitelikli elemanların yetiştirilmesini sağlamak, mevcutların bilgilerini artırmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yaparak eğitimler düzenleyeceğiz.
     Toksöz, kent turizmiyle ilgili olarak, ilköğretim çağındaki çocuklarda turizm bilincini geliştirmek ve onları Hatay bölgesindeki turistik ve tarihi değerlerle, yerinde yaşayarak bilgilendirmek amacıyla geziler düzenleyeceklerini, animasyon ağırlıklı bir kitap hazırlatıp, ildeki tüm okullarda dağıtımını sağlamaya çalışacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç/Anıl Bağrık
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Antakya Belediye Başkanı Savaş, HAGİADı kabul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER