Antakya Belediyesi Tek Pota Basketbol Turnuvası

Antakya Belediyesi Tek Pota Basketbol Turnuvası


HATAY (A.A) - Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün organize ettiği Antakya Belediyesi 1. Tek Pota Basketbol Turnuvası 40 takımın katılımıyla başladı.
     Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Atatürk Stadyumunun yanındaki basketbol sahasında düzenlenen turnuva öncesinde yaptığı konuşmada, 1991-2000 doğumlu sporcuların katılabileceği turnuvanın minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler olmak üzere 4 kategoride yapılacağını söyledi.
     Müsabakaların 3 gün boyunca devam edeceğini ifade eden Savaş, insanları spor yapmaya teşvik etmek, aralarındaki dayanışma ve kaynaşma duygularını arttırmak, gençlerin sportif faaliyetler vasıtasıyla kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak amacıyla böyle bir turnuva düzenlediklerini kaydetti.
     Savaş, turnuva sonunda dereye giren takımlara çeşitli ödüllerin verileceğini dile getirerek, turnuvaya İzmir, Mersin, Adana, ve Gaziantepten 400e yakın sporcunun katıldığını belirterek, organizasyonun Hatayın barış ve hoşgörü iklimine yakışır ve sakatlıklar olmadan tamamlanmasını diledi.
     Tek pota basketbol turnuvasının 3 gün boyunca sürecek etkinlikleri arasında, yetenek yarışmalarının yanı sıra konser ve çeşitli gösterilerin de yer alacağı belirtildi.
     Turnuvanın açılış maçında Antakya Belediyesi Engelliler Basketbol Takımı ile Homend Antakya Belediyesi Bayan Basketbol takımı karşı karşıya geldi.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Antakya Belediyesi Tek Pota Basketbol Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER