Antalyada cinayet

Antalyada cinayet -Eski kocası, boşandığı eşi ile yürürken gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü, eski eşini ise ağır yaraladı


ANTALYA (A.A) - Antalyada eski kocası, boşandığı eşi ile yürürken gördüğü kişiyi bıçaklayarak öldürdü, eski eşini ise ağır yaraladı.
     AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Turgut T. (60), Ulus Mahallesi Yahya Kemal Caddesinde eski eşi Meryam A. ile Avni Kamacıyı (68) birlikte yürürken görünce bu kişilerle tartışmaya başladı.
     Tartışmanın büyümesi üzerine Avni Kamacıyı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayan Turgut T, daha sonra kaçmaya çalışan Meryam Ayı kovalamaya başladı. Bir süre kovaladıktan sonra yakaladığı Meryam Ayı da bıçaklayan Turgut T, daha sonra kaçtı.
     Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Avni Kamacı ve Meryam Ayı hastaneye kaldırdı.
     Avni Kamacı, Antalya Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Akdeniz Üniversitesi Hastanesine kaldırılan ve ağır yaralanan Meryam Anın tedavisinin ise devam ettiği bildirildi.
     Zanlı Turgut T, bir süre sonra polis ekiplerince saklandığı evde yakalandı.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER