Antalyada cinayet

Antalyada cinayet -Antalyada turizm sezonunda otellerde halı sattığı belirlenen bir kişinin, evinde kafasına sert bir cisimle vurulmuş, sırtından silahla vurulmuş ve boynuna geçirilen iple boğulmuş halde cesedi bulundu


ANTALYA (A.A) - Antalyada turizm sezonunda otellerde halı sattığı belirlenen bir kişinin, evinde kafasına sert bir cisimle vurulmuş, sırtından silahla vurulmuş ve boynuna geçirilen iple boğulmuş halde cesedi bulundu.
     Edinilen bilgiye göre, Antalyada yaşayan Aslı B, boşandığı eşi Şenol Çetinin (46) Muratpaşa İlçesi Şirinyalı Mahallesindeki evine ziyarete gitti. Zili çalmasına rağmen kapıyı açan olmayınca Aslı B, çilingir çağırdı. Çilingirin kapıyı açmasının ardından eve giren Aslı B, boşandığı eşinin cesedini buldu.
     Olay yerine gelen polis ekipleri Şenol Çetinin boynundan iple boğulduğunu, kafasına sert bir cisimle vurulduğunu, sırtından silahla vurulduğunu ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izi olduğunu tespit etti.
     2 çocuk babası Şenol Çetinin turizm sezonunda otellerde halı sattığı ve ressamlık yaptığı belirlendi.
     Polis ekipleri Aslı Byi ifadesini almak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürdü. Ceset, yapılan otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER