Antalyada dolandırıcılık operasyonu

Antalyada dolandırıcılık operasyonu -Kayserideki bir kişiden, kendilerini polis gibi tanıtarak 82 bin lira isteyen 5 kişi, bankadan parayı çekerken suçüstü yakalandı


ANTALYA (A.A) - Kayserideki bir kişiden, kendilerini polis gibi tanıtıp 82 bin lira isteyen 5 kişi, suç üstü yakalandı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Kayseride yaşayan M.K, Antalya Emniyet Müdürlüğüne başvurarak kendisini başkomiser olarak tanıtan İ.C. isimli kişinin, Polisler akşam saatlerinde bir operasyon yapacak ve bankada bulunan tüm paraya el koyacak. Paranızın kaybolmaması için hemen bankanızdaki parayı bizim hesaba yatırın dediğini söyledi.
     Polislere, bankadaki 82 bin lirasını bu kişinin hesabına yatırdığını, ardından bir arkadaşının uyarısı üzerine dolandırıldığını anladığını anlatan M.Knin başvurusu üzerine Antalya polisi, paranın yatırıldığı Şarampol Caddesindeki bankanın çevresinde önlem aldı.
     Parayı çekmek için bankaya gelen M.T. (25), İ.C. (26), E.T. (20), B.O. (20) ve A.T. (25) gözaltına alındı. Zanlılar, sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece, Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklandı.
     Zanlıların, bu şekilde daha önce de dolandırıcılık yaptığı ve dolandırıcılık için sabıkası bulunmayan kişilerin banka hesaplarını kullandıkları iddia edildi. Zanlıların banka hesaplarının sahiplerine de yüzde 20 komisyon verdiği öne sürüldü.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyada dolandırıcılık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER