Antalyada ev yangını

Antalyada ev yangını -Alanya ilçesinde bir evde çıkan yangın maddi hasara neden oldu -Sigaranın evdeki eşyaları tutuşturması sonucu çıktığı belirtilen yangında, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı (Görü


ANTALYA (A.A) - Alanyada bir evde çıkan yangın maddi hasara neden oldu. Sigaranın evdeki eşyaları tutuşturması sonucu çıktığı belirtilen yangında, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.
     İlçenin Saray Mahallesi 921. Sokaktaki 4 katlı bir binanın en üst katında Filiz-Ahmet Aydın çiftine ait evde yangın çıktığını fark eden Filiz Aydın, itfaiyeye haber verdi.
     Alanya Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında, dumandan etkilenen Ahmet Aydın (34), itfaiye aracının merdiveni ile balkondan kurtarıldı.
     112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Aydın, Alanya Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yangın sonucunda evde maddi hasar oluştu.
     İtfaiye yetkilileri, yangının Ahmet Aydının sigara içerken uyuduğu sırada, sigaranın eşyaları tutuşturması sonucu çıktığını bildirdi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada ev yangını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER