Antalyada hırsızlık operasyonu

Antalyada hırsızlık operasyonu -Kentteki 5 yıldızlı otel inşaatlarından değerli inşaat malzemeleri çaldıkları öne sürülen 11 kişi gözaltına alındı


ANTALYA (A.A) - Antalyadaki 5 yıldızlı otel inşaatlarından değerli inşaat malzemeleri çaldıkları öne sürülen 11 kişi gözaltına alındı.
     AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri 2 aylık teknik ve fiziki takibin ardından 5 yıldızlı otel inşaatlarından hırsızlık yaptıkları öne sürülen suç örgütüne yönelik kent merkezi ve ilçelerdeki çeşitli adreslere eş zamanlı baskınlar düzenledi. Baskınlarda örgüt lideri E.S. ile örgüt üyesi Ş.S, S.T, M.E, H.Y, M.Ç, E.T, E.Ç, A.C, A.U. ve M.Y. gözaltına alındı.
     Zanlılarla birlikte çalıntı olduğu tespit edilen çok sayıda inşaat malzemesi ele geçirildi. Örgüt üyelerinin 5 yıldızlı otel inşaatlarına iş arayan işçi gibi giderek önceden keşif yaptıkları, ardından inşaatlardaki değerli malzemeleri çaldıkları iddia edildi. Örgüt üyelerinin bu şekilde Antalyada 15 otel inşaatında hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri öne sürüldü.
     Operasyon kapsamında örgüt üyesi olduğu belirtilen A.Y. ve A.Dnin daha önce tutuklandığı, örgüt üyesi bir kişinin de arandığı kaydedildi.
     Zanlılar sorgularının ardından Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak, örgüt faaliyetleri kapsamında iş yerlerinden hırsızlık yapmak suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu / Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Antalyada hırsızlık operasyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER