Antalyada Norveç uçağında çıkan yangın

Antalyada Norveç uçağında çıkan yangın -Özel bir hastanede tedavi gören yolculardan 25i taburcu edildi


ANTALYA (A.A) - Norveçe gitmek için Antalya Havalimanında bekleyen Corendon Havayollarına ait uçağın kokpitinde çıkan yangın sonucu hastaneye kaldırılan yolculardan 25i tedavilerinin ardından taburcu edildi.
     Norveçe gitmek için Antalya Havalimanında bekleyen Corendon Havayollarına ait uçağın kokpitinde çıkan yangın nedeniyle dumandan etkilenen 25 yolcu ile tahliye sırasında ayaklarında kırıklar oluşan 2 yolcu ve omuzundan yaralanan 1 yolcu, Anadolu Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.
     Hastanede tedavileri tamamlanan yolculardan 25i, taburcu edildi. Havayolu şirketi tarafından bir otele yerleştirilecekleri bildirilen yolcuların yarın ülkelerine gönderilmesi bekleniyor.
     Yangın sırasında ayaklarında kırık oluşan 2 yolcu ve omuzundan yaralanan 1 yolcunun ise Anadolu Hastanesi Ortopedi Servisindeki tedavileri sürüyor.
     Antalya Havalimanında gece saatlerinde Corendon Havayollarına ait uçak, Norveçe gitmek üzere yolcuları uçağı almıştı. Uçağın havalanmasından kısa süre önce kokpitte yangın çıkmış, bunun üzerine havalimanı itfaiyesi yangına müdahale etmişti. Oluşan panik nedeniyle ayaklarında kırık oluşan ve dumandan etkilenen bazı yolcular hastanede tedavi altına alınmıştı.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada Norveç uçağında çıkan yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER