Antalyada sağanak ve fırtına

Antalyada sağanak ve fırtına -Sağanak ile saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına kentte hayatı olumsuz etkiledi -Fırtına nedeniyle denizde dalga yüksekliği 5 metreye kadar yükseldi


ANTALYA (A.A) - Antalyada etkili olan sağanak ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi.
     Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin Merkezinden alınan bilgiye göre, Antalyada sabah saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak etkili oldu.
     Saatteki hızı 70 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle özellikle Konyaaltı sahilinde denizdeki dalga yüksekliği 5 metreye kadar yükseldi. Bazı vatandaşların bu sırada sahilde dalgaları izlemesi dikkati çekti.
     Sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde su basma olayları yaşandı, yollarda su birikintileri oluştu.
     Antalya Havalimanında da etkili yağış nedeniyle su birikintileri meydana geldi. Antalyada sürdürdükleri kamp çalışmalarını tamamlayan bazı futbol takımları ise havalimanına girişte zor anlar yaşadı.
     Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Emin Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sabahtan itibaren Gülsu, Güzeloba, Çağlayan ve Şirinyalı mahallelerinde bodrum katlarında ve bahçelerde su baskını olaylarına müdahale ettiklerini, ancak ciddi bir durumun söz konusu olmadığını bildirdi.
     Pehlivan, ekiplerin hazır bir şekilde beklediğini, olası sorunlara müdahale ettiklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Hatice Özdemir - Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada sağanak ve fırtına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER