Antalyada selde kaybolan çocuğu arama çalışmaları

Antalyada selde kaybolan çocuğu arama çalışmaları -Dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış sırasında sel sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki çocuğu arama çalışmalarından sonuç alınamadı


ANTALYA (A.A) - Antalyada dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış sırasında sel sularına kapılarak kaybolan 3,5 yaşındaki çocuğu arama çalışmalarından sonuç alınamadı.
     Kentte dün akşam saatlerinde etkisini artıran yağış sonucu 4 kişilik ailenin bulunduğu 07 DBE 73 plakalı otomobil, sel sularına kapılarak dereye sürüklendi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla otomobilde bulunan anne Filiz, baba Sinan ve çocukları 2 yaşındaki Atlas Reyhaniye kurtarıldı. Ancak sel sularına kapılan 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye kurtarılamadı. Otomobil, olay yerinden yaklaşık 150 metre uzakta bölgede arama yapan bir kepçe operatörü tarafından bulundu. Gece boyunca yapılan arama çalışmalarında Emine Irmak Reyhaniyeye ulaşılamadı.
     Bugün sabah saatlerinde Emine Irmak Reyhaniyenin bulunması için itfaiye, Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube Müdürlüğüne bağlı dalgıçlar ve polis ekiplerince Sarısu Deresinde arama çalışması başlatıldı. Havadan da bir helikopterin destek verdiği ve aracın bulunduğu yerden denize kadar yapılan çalışmalardan bir sonuç çıkmadı.
     Öğle saatlerinde ara verilen arama çalışmaları, öğleden sonra yeniden başladı. Aracın bulunduğu yerden başlayarak denize kadar yapılan çalışmalarından sonuç alınamadı.
     Arama çalışmalarına yarın devam edilecek.
     Antalyada bir otelde pazarlama müdürü olarak görev yapan baba Sinan Reyhaniye, anne Filiz Reyhaniye ve ailenin diğer çocuğu Atlas Reyhaniyenin hastanedeki tedavileri ise sürüyor.
     Bu arada Antalya Meteoroloji Bölge Müdürü Necip Duman, dün akşam saatlerinden itibaren il genelinde etkili olan yağışın yüksek kesimlerde yoğunlaştığını, yağışların Konyaaltında Sarısu Deresinin taşmasına neden olduğunu söyledi.
     Antalyanın yüksek kesimlerinden Nebiler bölgesine dün akşamdan bu sabaha kadar metrekareye 108 kilogram, il merkezine ise metrekareye 62,8 kilogram yağış düştüğünü bildiren Duman, Antalyada bugün ve yarın yağışlar aralıklarla hafif olarak devam edecek. Kuvvetli ve olumsuzluklara neden olacak yoğun bir yağış beklemiyoruz. Yağışlar pazartesi gününden itibaren etkisini azaltacak dedi.
    
     Muhabir: Okan Özer
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada selde kaybolan çocuğu arama çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER