Antalyada selde kaybolan çocuğun cesedinin bulunması

Antalyada selde kaybolan çocuğun cesedinin bulunması -Sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 3,5 yaşındaki çocuğun cenazesi İskenderunda toprağa verildi


HATAY (A.A) - Antalyada sel sularına kapılarak hayatını kaybeden 3,5 yaşındaki çocuğun cenazesi İskenderun ilçesinde toprağa verildi.
     Sel sularına kapılarak kaybolan ve Sarısu Deresinde yapılan arama çalışmaları sonucunda ölü bulunan Emine Irmak Reyhaniyenin cesedi, ailesi tarafından defnedilmek üzere İskenderuna getirildi.
     Küçük çocuğun cenazesi ilk olarak Sakarya Mahallesindeki dede Mehmet Soğanlının evine götürüldü. Evin önünde Kuranı Kerim okunması ve dua edilmesinden sonra Emine Irmak Reyhaniyenin cenazesi İskenderun Karaağaç Asri Mezarlığında toprağa verildi.
     Bu arada, anne Filiz Reyhaniyenin kızının tabutuna uzun süre sarılarak gözyaşı döktüğü, baba Sinan Reyhaniyedenin de ayakta durmakta zorluk çektiği ve yakınlarına sarılarak ağladığı görüldü.
     Antalyada 14 Şubat akşamı gün şiddetli yağış nedeniyle Reyhaniye ailesi Sarısu Deresinde otomobilleriyle sele kapılmış, otomobildeki anne-baba ve bir çocuk kurtulmuş, 3,5 yaşındaki Emine Irmak Reyhaniye ise Sarısu Deresinde kaybolmuştu. Sel sularında sürüklenen 07 DBE 73 plakalı otomobil, kaybolduğu yerden 150 metre uzakta, bölgede arama yapan bir kepçe operatörü tarafından bulunmuştu.
     Emine Irmak Reyhaniyenin bulunması için arama çalışmaları başlatılmıştı. Yapılan arama çalışmalarının ikinci gününde Irmak Reyhaniyenin cesedi, aracın bulunduğu yerden yaklaşık 200 metre ileride dere içinde yaklaşık 1 metrelik derinlikte balçık içinde bulunmuştu.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Antalyada selde kaybolan çocuğun cesedinin bulunması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER