Antalyada Ulusal Turizm Kongresi gerçekleştirilecek

Antalyada Ulusal Turizm Kongresi gerçekleştirilecek


ANTALYA (A.A) - 13. Ulusal Turizm Kongresi, 7-9 Aralık tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.
     Akdeniz Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ulusal turizm kongrelerinin amacının dünyada ve Türkiyedeki gelişmeler ve eğilimler doğrultusunda yerel, ulusal ve uluslararası düzeyde turizmi geliştirmeye dönük politik, ekonomik ve işletmecilik konularının ortaya konulması, sorunlarının belirlenmesi ve çözüm önerilerinin oluşturulmasına katkı sağlanması olduğu belirtildi.
     Bu kapsamda yapılacak Ulusal Turizm Kongresinde turizm sektöründe kısa, orta ve uzun vadede sürdürülebilir rekabet avantajı elde etmeye yönelik farklı fikir, görüş ve stratejilerin tartışıldığı bir platform oluşturulacağı dile getirilen açıklamada, Türk turizmi başta olmak üzere turizmin güncel ve gelecekle ilişkili konularının akademik ve sektörel düzeyde tartışılabilmesinin sağlamasına, turizm alanında çalışma yapan akademisyenler ile uygulamacıların işbirliğini güçlendirmesine katkı sağlayacak bir turizm kongresi yapılacağı kaydedildi.
     Kentteki bir otelde yapılacak kongre, 7-9 Aralık tarihlerinde düzenlenecek.
    
     Muhabir: Sefa Karacan
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyada Ulusal Turizm Kongresi gerçekleştirilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER