Antalyadan kış manzaraları

Antalyadan kış manzaraları -Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Antalyada kış bir başka geçiyor


ANTALYA (A.A) - Her yıl milyonlarca turistin ziyaret ettiği Antalyada kış mevsimi eşsiz görüntülerle bir başka geçiyor.
     Geçtiğimiz yıl 10 milyondan fazla turistin ziyaret ettiği Antalya, tarihi güzelliklerinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de dikkati çekiyor. Kış mevsiminin yaşandığı bu günlerde Antalya, güzelliklerini sergilemeye devam ediyor.
     Yaz mevsiminde yerli ve yabancı turistlerin tamamen doldurduğu Konyaaltı Plajı, bugünlerde sahile vuran dalgalarla adeta kendisini dinlendiriyor. Kuvvetli rüzgar nedeniyle zaman zaman dev dalgaların oluştuğu Konyaaltı Plajında oluşan görsel güzelliğin keyfini çıkarmak isteyenler ise Varyant üzerindeki seyir terasından bu anı seyrediyor.
     Denizin kıyı ile buluştuğu anda oluşan güzelliği fotoğraflamak isteyenler ise sahilde ve Yat Limanındaki seyirlik alanlardan bu güzellikleri ölümsüzleştiriyor.
     Antalyaya yazın dışında bu mevsimde yaşanan doğal güzelliği izlemek için geldiğini ifade eden Havva Fidan, ortaya çıkan doğal güzellikleri ifade etmenin sözlerle mümkün olmadığını söyledi.
     İnsanların oluşan manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadığını belirten Fidan, doğal ve kültürel zenginliklerin korunması gerektiğine dikkati çekti. Fidan, Muhteşem bir manzara var, yazın ayrı kışı ayrı güzel. Antalyayı her yönüyle seviyorum. Yazın çok kalabalık, ancak bu zamanda Konyaaltı sahilinin büyüleyici bir görüntüsü var dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Kanber
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalyadan kış manzaraları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER