Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğünden Kızılaya destek

Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğünden Kızılaya destek


ANTALYA (A.A) - Antalya Halk Sağlığı Müdürü Murat Özdemir, Kan bağışının bir günü olamaz, kan bağışı yapmak isteyenler Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezlerinin ilgili noktalarına her zaman başvurmalı dedi.
     Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Türk Kızılayı Batı Akdeniz Bölge Kan Merkezinin iş birliğiyle Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanları tarafından kan bağışında bulunuldu.
     Halk Sağlığı Müdürlüğünün bahçesine kurulan çadırda yaklaşık 75 personel gönüllü olarak kan bağışı yaptı. Etkinliğe Halk Sağlığı Müdürü Murat Özdemir ve Müdür Yardımcısı Selahattin Yüksel de katıldı.
     Murat Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, amaçlarının kan bağışına dikkati çekmek olduğunu belirterek, birçok insanın her gün kana ihtiyaç duyduğunu, kan bağışının insanlara hayat verdiğinin unutulmaması gerektiğini söyledi.
     Sağlığı kan vermeye uygun olanların düzenli olarak kan bağışında bulunmasının önemini vurgulayan Özdemir, kan bağışının hem kan veren kişinin sağlığı hem de kan verdiği kişiye verdiği hayat açısından çok önemli bir toplumsal görev olduğunu bildirdi.
     Özdemir, kan bağışının çadırda 17.30a kadar süreceğini ifade ederek, Sağlığın her alanda içindeyiz. Kan bağışının bir günü olamaz, kan bağışı yapmak isteyenler Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezlerinin ilgili noktalarına her zaman başvurmalı diye konuştu.
     Kan bağışında bulunanlara daha sonra soda ve kek ikram edildi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Halk Sağlığı Müdürlüğünden Kızılaya destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER