Antalya Kültür ve Sanat Gönüllüleri ücretsiz

Antalya Kültür ve Sanat Gönüllüleri ücretsiz kurslar veriyor


ANTALYA (A.A) - Antalya Kültür ve Sanat Gönüllüleri Vakfı tarafından ücretsiz kurslar düzenleniyor.
     Vakıf başkanı Mehmet Çınar, yaptığı yazılı açıklamada, haftanın 7 gününü dolu dolu geçiren Antalya Kültür ve Sanat Gönüllüleri Vakfının yeni kurslar açmaya devam ettiğini belirtti.
     Saz, gitar ve kemanın yanı sıra kişisel eğitim kursu veren vakfın kısa süre içerisinde de İngilizce, Almanca ve Rusça kursları açmaya hazırlandığını bildiren Çınar, şunları kaydetti:
     Kurslar tamamen ücretsiz. Vakfımız çalışmalara başladığı günden itibaren ilgi çok güzel. İlginin iyi olması bizleri de memnun ediyor. Verdiğimiz eğitimler neticesinde insanların yüzünü gülüyor görmek bizlere bütün yorgunluğumuzu unutturuyor.
     Vakıfta eğitim verenlerin de tamamen gönüllülük esasına dayandığını dile getiren Çınar, her gün yeni kurslar açmaya devam ettiklerini, arkadaşlarının da desteğiyle her gün bir adım daha ileri gittiklerini ifade etti.
     Belediyelerle, kamu kurum ve kuruluşlarla çeşitli görüşmeler yaptıklarını anlatan Çınar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Antalya için, sanata gönül verenler için güzel projelerimiz de var. Her şeyi sıra ile yapıyoruz. Kurslarımız ücretsiz olup herkese açıktır. Kısa bir süre önce açılmamıza karşın gelinen nokta oldukça sevindirici. Gönüllülüğe dayanan bir felsefemiz olduğu için de kursiyerlerimizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz. Haftanın her gününü dolu dolu geçiren bir vakıf konumundayız. Bir yandan yabancı dil eğitimi verirken diğer yandan da sanata yatkın olanlara eğitim veriyoruz. İnsanların bir şeyler öğrenmesini görmek bizlere yetiyor.
    
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Kültür ve Sanat Gönüllüleri ücretsiz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER