Antalya polisinden kan bağışı

Antalya polisinden kan bağışı -Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve polis memurları, toplumu bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla kan bağışında bulundu


ANTALYA (A.A) - Antalya Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve polis memurları, kan bağışında bulundu.
     Türk Kızılayı Antalya Kan Bağış Merkeziyle işbirliği yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü, Uncalı hizmet binasında kan bağışı etkinliği düzenledi. Etkinlikte İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve polis memurları kan bağışında bulundu.
     Kan bağışının toplum ve insan sağlığı için önemli olduğuna dikkati çeken Sağlam, kan bağışının vücuda hayat veren, insanlar arasında paylaşmayı sağlayan onurlu bir davranış olduğunu belirtti. Gelişmiş ülkelerde nüfusun yüzde 4e yakın bir kısmının kan bağışı yaptığını hatırlatan Sağlam, Türkiyede bu oranın istenen seviyede olmadığının altını çizdi.
     Türk Kızılayının çalışmaları sayesinde Türkiyede kan bağışlama istatistiklerinde artış olduğunu vurgulayan Sağlam, her yıl hastalık ya da kazalar sonrası kan bulunamadığı için yüzlerce insanın hayatını kaybettiğini anımsattı. Kan bağışı konusunda vatandaşları duyarlı olmaya davet eden Sağlam, polis memurlarının da kan bağışında bulunarak örnek olduğunu dile getirdi.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Antalya polisinden kan bağışı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER