Antalya Valisi Altıparmak:

Antalya Valisi Altıparmak: -Her yeni yıl canlanan, umutlanan, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, her yeni yılın canlanan, umutlanan, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisi olduğunu belirtti.
     Vali Altıparmak, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda, sevinçleri ve tasaları birlikte paylaştıkları 2012 yılını geride bırakarak, yeni umut ve aydınlık bir gelecek vaat eden 2013 yılına ilk adımın atılacağını kaydetti.
     Yeni yılın yeni bir başlangıç ve yeni bir umut olduğunu dile getiren Altıparmak, açıklamasına şöyle devam etti:
     Her yeni yıl, canlanan, umutlanan, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarınların habercisidir. Yeni yılın ülkemiz genelindeki yurttaşlarımıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etmekteyim. Her şeyin en iyisine, en güzeline layık olan yurttaşlarımızın, Antalyada yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere mülki hudutları dahilinde gerekli önlem ve tedbirlerin alındığını belirtmek istiyorum.
     Yeni yılda en çok ihtiyaç olan şeyin, birlik ve beraberliği pekiştirerek korumak, ülkenin bölünmez bütünlüğünü ve tek vücut kenetlenmesini tüm dünyaya göstermek olduğunu vurgulayan Altıparmak, Bu duygularla cennet yurt köşesi turizmin başkenti Antalyadaki yurttaşlarımızın, mesai arkadaşlarımın, yeni yılı ilimizde geçiren konuklarımızın ve değerli basın mensuplarının, 2013 yılının sağlık, huzur ve mutluluklarla dolu geçmesini ve hepimizi toplumsal huzura daha çok yaklaştıran bir yıl olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antalya Valisi Altıparmak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER