Antoil Akaryakıt, taraftara indirim yaptı

Antoil Akaryakıt, taraftara indirim yaptı -Medical Park Antalyaspor taraftarlarına Trabzonspor maçı öncesi ve sonrasında Antoil Akaryakıt yüzde 12 indirim yapacak


ANTALYA (A.A) - Antalyanın markası Antoil Akaryakıt, Akdeniz Üniversitesi Stadyumunda oynanacak olan Medical Park Antalyaspor ile Trabzonspor maçında taraftarlarına özel kampanya düzenleyerek, yüzde 12 indrim yaptı.
     Kampanyada Antoil Otogar istasyonuna Antalyaspor forması ile gelen taraftarlara tüm akaryakıt ürünlerinde yüzde 12 indirim uygulanacak. Medicalpark Antalyasporun Trabzonspor ile yapacağı maçın öncesi ve sonrası geçerli olacak olan kampanya saat 17.00 ile 24.00 arasında gerçekleşecek.
     Antoil Genel Müdür Yardımcısı Uğur Avni Akçay, yaptığı yazılı açıklamada, Antalyasporun taraftarlarına yüzde 12 indirim uygulayacaklarını belirterek, Antalyanın en önemli değeri olan Medikap Park Antalyasporun her zaman yanında olduklarını, bundan da mutluluk duyduğunu belirtti.
     Daha önce Medical Park Antalyaspor ile Galatasaray müsabakasında yüzde 12 indirim kampanyası uyguladıklarını anımsatan Akçay, şunları kaydetti:
     Kampanyanın kırmızı-beyazlı taraftarlardan büyük ilgi gördü. Aynı şekilde bu hafta oynanacak olan Trabzonspor maçında da Antalyasporlu taraftarlara özel kampanyamıza devam ediyoruz. Maç günü istasyonumuza gelen formalı taraftarlarımıza tüm akaryakıt ürünlerinde yüzde 12 indirim yapacağız. Antalyasporu bu zorlu maçta formasıyla gelerek yalnız bırakmayan taraftarlarına bizlerde katkıda bulunmak istedik.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Antoil Akaryakıt, taraftara indirim yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER