Araklı Birlik ve Dayanışma Vakfından iftar

Araklı Birlik ve Dayanışma Vakfından iftar yemeği -Merkezi Ankarada olan vakfın Araklı şubesinin kuruluşu nedeniyle Araklı ilçesinde iftar yemeği verildi


TRABZON (A.A) - Araklı Birlik ve Dayanışma Vakfının Araklı şubesinin kuruluşu nedeniyle Araklı ilçesinde iftar yemeği verildi.
     Merkezi Ankarada olan vakfın Araklı şubesinin kuruluşu sebebiyle, kurucu üyelerince, Araklı ilçesindeki bir restoranda verilen yemeğe, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebinin yanı sıra dernek personeli ve siyasi parti temsilcileri katıldı.
     Çebi, buradaki konuşmasında, Trabzonun ikinci büyük ilçesi Araklı için mücadele eden herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, Tüm ilçelerimizin vakıfları vardı. Bizim ilçemizde bu eksiklik vardı. Kurulacağı haberini duyunca çok sevindim. İlçemizin çok sorunları var. Bu sorunları bireysel olarak aşmamız çok zor ama vakıf aracılığıyla bu sorunları çok daha hızlı ve sağlıklı olarak çözeriz. Vakfımızın çalışmalıya büyüyeceğiz dedi.
     İlçenin 2 büyük sorunu olduğunu belirten Çebi, Bunlardan birisi Turp mevkisine yapılmak istenen çöp tesisi. Bu sorunu vakıfla inşallah çözeceğiz. Diğeri de söz verdik vakfımız aracılığıyla bir fakülte ve yüksek okulu ilçemize kazandıracağız Diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Solmaz
     Yayıncı: Tuncay Bekar
<< Önceki Haber Araklı Birlik ve Dayanışma Vakfından iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER