Ardahanda belediye hizmetleri

Ardahanda belediye hizmetleri


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Yapılan hizmetler ortaya çıktıkça mutlu oluyoruz" dedi.
     Köksoy, Kura Nehri kıyısında yapılan park ve çevre düzenlemeleriyle ilgili çalışmaları denetledi.
     Özellikle Kura Nehri kıyılarında yapılan çalışmaların takdir topladığını belirten Köksoy, vatandaştan aldıkları memnuniyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.
     Köksoy, yapılan proje ve hizmetlerin ortaya çıkmasıyla Ardahanın güzelleştiğini kaydederek, "Bu durum bizi hakikaten mutlu ediyor. Biz her hizmette vatandaşımızı düşündük, her hizmetin temelinde vatandaşımızın çıkarını ön planda tuttuk. Bu bölgelerde yapılan hizmetlerden, çevre düzenlemesinin, park yapımından çok sayıda vatandaşımız haberdar bile değil. Özellikle vatandaşımızın bu bölgeleri görmesi için buralara davet ediyorum" diye konuştu.
     Yeni yapılan hizmetlerin vatandaşın bilmesi açasında önemli olduğunu vurgulayan Köksoy, şöyle devam etti:
     "Faaliyete giren kapalı pazarımızı henüz bilmeyen, görmeyen vatandaşımız var. Henüz Kura Nehri kıyısında yapılan çalışmaları görmeyen vatandaşımız var. Biz zaten hizmet için bu göreve talip olduk. Ama yapılan her hizmetin içinde vatandaşın da olmasını istiyoruz. Çünkü vatandaş işin içinde oldukça biz mutlu oluyoruz. Hizmet etme durumu bizi mutlu ediyor. Gıdamız ve enerjimiz hizmettir, hizmet yapmaya devam edeceğiz."
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Ardahanda belediye hizmetleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER