Ardahan Belediye Başkan Köksoy:

Ardahan Belediye Başkan Köksoy: Su kaçağı konusunda çok hassasız. Su abonesi sayısını bin 500den 7 bine kadar çıkarmak çok ciddi bir çalışmadır


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Su kaçağı konusunda çok hassasız. Su abonesi sayısını bin 500den 7 bine kadar çıkarmak çok ciddi bir çalışmadır dedi.
     Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahanda bin 500 olan su abonesini 7 bine çıkardıklarını belirterek, bunun su kaçağı konusunda olan kararlılıklarını gösterdiğini söyledi.
     Kaçak su kullanımı konusunda çok hassas olduklarını dile getiren Köksoy, Su abonesi sayısını bin 500den 7 bine kadar çıkarmak çok ciddi bir çalışmadır. Ciddi bir kararlılıktır. Bu gerek nüfusun artışı ve gerekse de kaçak su kullanımına yönelik bir artıştır. Ama çoğunluğu su kaçağıdır. Bu konuda belediye üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır dedi.
     Köksoy, Ardahana su konusunda güzel bir gelecek bırakmak istediklerini belirterek, Bizim buradaki gayemiz her alanda olduğu gibi su konusunda da Ardahana güzel bir gelecek bırakmaktır. Bu anlamda bir litre suyumuzun dahi kaçak kullanılmasına tahammülümüz olamaz diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan Belediye Başkan Köksoy: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER