Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Özdemir: Şu an biz de bir köy yolu dahi kapalı değil. Bu durum ekiplerimizin uzmanca yaptıkları çalışmanın sonucudur


ARDAHAN (A.A) - Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, Şu an biz de bir köy yolu dahi kapalı değil. Bu durum ekiplerimizin uzmanca yaptıkları çalışmanın sonucudur dedi.
     Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahanda kapalı köy yolunun kalmadığını belirtti. Ekiplerin profesyonelce çalışmasıyla Ardahanın karla mücadeleyi başarılı bir şekilde yaptığını ifade eden Özdemir, Şu an biz de bir köy yolu dahi kapalı değil. Bu durum ekiplerimizin uzmanca yaptıkları çalışmanın sonucudur dedi.
     Ekiplerin yine de aralıksız çalıştığını anlatan Özdemir, yolu açılan köylerde yol genişletme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.
     Yolların açılmasına rağmen sürücülerin tedbiri elden bırakmamalarını isteyen Özdemir, Yolları açıyoruz, ancak yine de sürücülerimiz tedbirli olsun. Hiç ummadığımız bir anda kar yağabiliyor ya da tipi olabiliyor. Bu nedenle takoz, çekme halatı ve zincir bulundurmalarını istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER