Ardahan Üniversitesinden kaynaşma yemeği

Ardahan Üniversitesinden kaynaşma yemeği


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Üniversitesi (ARÜ) tarafından Ardahanlı esnaf ve iş adamlarına yemek verildi.
     ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, bir restoranda verilen yemekt yaptığı konuşmada, üniversitelerinin her geçen gün büyüyüp geliştiğini söyledi.
     Korkmaz, 800 öğrenciyle kurulan üniversitelerinde öğrenci sayısının 3 bin 450e ulaştığını, 208 öğrencinin ise ek kontenjandan yerleşmesinin beklendiğini ifade ederek, Bugünlere sizin maddi ve manevi desteğiniz sayesinde geldik. Ardahan Üniversitesi sadece Türkiyeye değil, Kafkasya ve Orta Asyaya açılan bir kapı olmak istiyor. Bu amaçla da emin adımlarla ilerliyoruz dedi.
     ARÜnün Kafkasya Üniversiteler Birliğinin merkezi olması dolayısıyla Avrupada da adından söz ettirdiğine dikkati çeken Korkmaz, Bugün yerli ve yabancı 500 akademik personelle ARÜ, yoluna emin adımlarla ilerliyor. Kafkasya Üniversiteler Birliği olarak 8 ülkeden 47 üniversite üyemiz var diye konuştu.
     Belediye Başkanı Faruk Köksoy da Ardahan Üniversitesini gelecek vaat eden bir üniversite olarak gördüğünü belirterek, şunları kaydetti:
     Kelebek misali kanat çırparak, etkisini okyanuslarda gösterecektir. Ben Ardahan Üniversitesini buna benzetiyorum. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen bu üniversitemize ve özellikle öğrencilerine her Ardahanlının destek çıkmasını özellikle istiyorum.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ardahan Üniversitesinden kaynaşma yemeği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER