Arguvanda teravih sonrası meyve keyfi

Arguvanda teravih sonrası meyve keyfi


MALATYA (A.A) - Arguvan Müftülüğü, Ramazan ayı dolayısıyla teravih namazından sonra cemaate her gece çay ve meyve ikram ediyor.
     Arguvan Müftüsü Mustafa Türköz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan ayı dolayısıyla cemaate teravih namazından önce yarım saat vaaz programı yaptıklarını belirtti.
     Teravih namazının kılınmasının ardından cemaatin de talepleri doğrultusunda çay ikramına başladıklarını hatırlatan Türköz, Zamanla cemaatimizin yoğun katılımı dolayısıyla bu olay biraz daha çeşitlendi. Bazen cemaatimizden bir kişi meyve alıyor. Bazen de çiğ köfte yapılıp cemaatimize ikram ediliyor dedi.
     Namazdan sonra cemaatin ikramlarla meşgul olurken sohbetlerine de devam ettiklerini dile getiren Türköz, Vatandaşlar aklına gelen dini sorularını burada çok rahat sorabiliyorlar. Güzel bir ortam oluşuyor. Bu sayede aramızdaki birlik, beraberlik, Ramazanın feyzini, bereketini, rahmetini en ince derinliklerine kadar hissediyoruz. Hem de vatandaşlar ve cemaatimiz arasında sosyal faaliyet oluşuyor. Bu yüzden bu sene Ramazan-ı Şerifimizi en güzel değerlendirmeye çalışıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Arguvanda teravih sonrası meyve keyfi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER