Arkas Spora tanıdık rakip

Arkas Spora tanıdık rakip -Mavi-beyazlı ekip Avrupa Şampiyonlar Ligi 12li play-off turunda geçen sezon dörtlü finalde karşılaştığı PGE Skra ile eşleşti


İZMİR (A.A) - Voleybolda, Avrupa Erkekler Şampiyonlar Ligi 12li play-off turunda mücadele edecek Arkas Spor, geçen sezon dörtlü finalde karşılaştığı Polonya temsilcisi PGE Skra ile eşleşti.
     Bu sezon Şampiyonlar Liginde (F) Grubunu ikinci sırada tamamlayan Arkas Spor, dörtlü finale yükselmek için ilk aşama olan 12li play-off turunda Polonyadan PGE Skra ile karşılaşacak. Arkas Spor, Polonya temsilcisiyle ilk maçını 14-16 Ocak tarihleri arasında belirlenecek bir günde İzmirde, rövanş karşılaşmasını ise 22-24 Ocak tarihleri arasında Belchatowda oynayacak.
     Mavi-beyazlı ekip rakibini elemesi durumunda bir üst turda Zaksa (Polonya)-Noliko (Belçika) maçının galibiyle karşılaşacak.
     Rakibiyle geçen sezon dörtlü finalin ilk maçında karşılaşan Arkas Spor, rakibine 3-0 yenilmişti. Bu yıl (E) Grubunda Fenerbahçe Grundig ile birlikte yer alan Polonya temsilcisi, sarı-lacivertli ekibi 3-0 ve 3-1lik skorlarla mağlup etmişti.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı / Hüseyin Burak Demirer
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Arkas Spora tanıdık rakip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER