Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi -Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kros yaparak başladı


BURSA (A.A) - Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına kros yaparak başladı.
     Botanik Parkta yapılan çalışmada, Beşiktaştan transfer edilen Gülbahar Akgül ve önceki sezon takımda forma giyen 8 oyuncu hazır bulundu. Ülkesinden dün akşam dönen Yulia Bobmaster ve Avrupa Şampiyonasına hazırlanan Genç Milli Takım kampında bulunan Kübra ve Ece ise çalışmaya katılamadı.
     Antrenör Ali Kamberoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarına 9 yerli oyuncuyla başladıklarını, yabancı transfer Yulia Bobmasterin ise yarın takımla çalışmalara başlayacağını belirtti.
     Genç Milli Takımda bulunan iki oyuncunun, ağustosta yapılacak turnuva sonunda takıma dahil olacağını kaydeden Kamberoğlu, şöyle konuştu:
     Takıma bir yabancı oyuncu daha dahil etmek istiyoruz. Bu oyuncu arayışlarımız devam ediyor. Acele etmiyoruz. Takıma uyum sağlayacak, katkısı olacak bir oyuncu ile anlaşacağız. Lig başlamadan önce 15 hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdüreceğiz. Eylülün ilk haftasında yurt dışında bir haftalık kamp yapmayı planlıyoruz.
     Yeni sezonda, antrenör Ali Kamberoğlunun yardımcılıklarını ise Haluk Korkmaz ve Gökhan Bahar yapacak.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER