Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligi

Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligi -Mersin Pamukspor, Adana Çukurova Efesten Tuğce Karaaslanyiğiti kadrosuna dahil etti


MERSİN (A.A) - Aroma Bayanlar Voleybol 3. Liginde mücadele edecek olan Mersin Pamukspor, Adana Çukurova Efesten Tuğce Karaaslanyiğiti kadrosuna dahil etti.
     Genel koordinatör Suat Özdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2012-2013 sezonunda Aroma Bayanlar Voleybol 3. Liginde mücadele etme hakkı kazanan Mersin Pamuksporun katılım koşularını yerine getirdiğini söyledi.
     Yeni sezon hazırlıklarını antrenör Murat Oğuz eşliğinde sürdürdüklerini ifade eden Özdal, Hazırlıklarımızı kondisyon ağırlıklı ve toplu çalışma olmak üzere günde iki antrenmanla sürdürüyoruz dedi.
     Takımdaki mevcut sporcuların tamamının Mersinden olduğuna işaret eden Özdal, kadrolarını güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına yöneldiklerini belirterek, Bu kapsamda Adana Çukurova Efesten Tuğçe Karaaslanyiğiti kadromuza dahil ettik. Ayrıca iki oyuncu ile daha görüşmelerimiz sürüyor. İlk kez mücadele edeceğimiz 3. Ligde zorlu bir sezonun bizi beklediğini biliyoruz. Ancak hedefimiz iyi bir kadro oluşturarak play-off oynamak diye konuştu.
     Özdal, ayrıca Turan Arslanın yardımcı antrenörlüğüne Kemal Özelin de takım menajerliğine getirildiğini sözlerine ekledi.
    
     -Vali Güzeloğluna ziyaret-
    
     Bu arada Mersin Pamukspor kulüp başkanı Aydın Kahraman, genel koordinatör Suat Özdal, antrenör Murat oğuz ve oyuncular Vali Hasan Basri Güzeloğlunu makamında ziyaret etti.
     Güzeloğlu, ziyarette kulübün yakaladığı başarıdan duyduğu mutluluğu dile getirerek, başarılarının devamını diledi.
     Voleybol Milli takımının yakaladığı başarıya değinen Güzeloğlu, Takımlar bir bütün olarak aynı doğrultuda düşünür, oynar, aynı şeyi hisseder ve aynı şeye konsantre olursa başarılı olur. Takım sporlarında oyuncuların birbirini çok iyi tanıması gerekir. Hele de voleybolda anlık refleksler oyunun kaderini belirlemektedir. Çok şükür voleybolda ve basketbolda Türk kadın sporcuları uluslar arası alanda olimpiyat düzeyine geldiler. Şimdi sıra olimpiyatlarda başarı elde etmeye geldi dedi.
     2013 Akdeniz Oyunlarının Mersinde yapılacağını hatırlatan Güzeloğlu, yapılacak tesislerden tüm sporcuların yararlanması için çalışacaklarını kaydetti.
     Kulüp Başkanı Kahraman da, iki yıl önce spora gönül vermiş kişilerin bir araya gelmesiyle kurulan takıma Çukurovanın simgesi olan Pamuk adını verdiklerini belirtti.
     Forma renklerini de Mersin İdmanyurdundan esinlenerek kırmızı, lacivert ve beyaz yaptıklarını ifade eden Kahraman, şunları kaydetti:
     Geçen sezon üstün mücadelemiz sonucunda 3. Lige yükseldik. Hedefimiz bu yıl play-off oynamak. Kuruluş öykümüz çok kısa olmasına rağmen Akdeniz Oyunları arifesinde yeni bir başarı sergileyerek 2. Lige çıkmayı hedefliyoruz.
     Kulüp koordinatörü Özdal ise bölge voleybolunu tetikleyin bir güç olmak için çalışacaklarını ve voleybolun gelişimine katkı sunacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Veli Gürgah
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Aroma Bayanlar Voleybol 3. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER