Artvinde, Zirvedekilerle Buluşma projesi kapsamında panel

Artvinde, Zirvedekilerle Buluşma projesi kapsamında panel düzenlendi


ARTVİN (A.A) - Artvinde, Zirvedekilerle Buluşma projesi kapsamında panel organize edildi.
     Artvin Valiliği tarafından yürütülen, Zirvedekilerle Buluşma projesi çerçevesinde düzenlenen, İnsan İlişkileri-İletişim ve Diksiyon, Verimliliği Arttırma Yolları, Başarı ve Motivasyon konulu panel, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
     Tiyatro sanatçısı Kenan Işıkın konuşmacı olduğu paneli, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Alper Sır, Artvin Belediye Başkan Yardımcısı Erdinç Eldemir, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Duman, Artvin Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz, öğretmenler ve davetliler izledi.
     Öğretmenlik mesleğinin meşakkatli ve kutsal bir meslek olduğunu belirten Işık, Öğretmen derse girdiğinde ekonomik kaygılarla girmemeli. Çocuğunun ayakkabısını düşünmemeli, gelecekten kaygı duymamalı. Maalesef bugün, bunlar yoktur diyemeyiz dedi.
     Işık, öğretmene saygının azaldığına dikkati çekerek, Oysa eskiden öğretmene çok büyük saygı vardı. Öğretmenlerin maaşları bu kadar az olmamalıdır. Ülkemizin geleceğini emanet edeceğimiz çocuklarımızı, değerli öğretmenlerimiz yetiştiriyor diye konuştu.
     Vali Kalkan, panelin ardından Işıka bakır tozundan işlenmiş boğa figürlerinin bulunduğu bir tablo armağan etti.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Artvinde, Zirvedekilerle Buluşma projesi kapsamında panel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER