Artvinde elektrik kesintisi yapılacak

Artvinde elektrik kesintisi yapılacak


ARTVİN (A.A) - Artvin, Arhavi, Şavşat ve Yusufelinde elektrik kesintisi uygulanacak.
     ÇEDAŞ Artvin Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Yusufeli ilçe merkezi ile Kılıçkaya belde merkezi ve tüm köyleri ile Artvin merkez ilçeye bağlı Hızarlı, Dokuzoğul, Dikmenli, Derinköy, Ağıllar, Aşağı Maden ve Yukarı Maden köylerinde 25 ve 26 Ağustos tarihlerinde 07.00-09.00 saatleri arasında enerji kesintisine gidileceği belirtildi.
     Açıklamada, Şavşat ilçesine bağlı Dutlu, Oba, Demirci, Çağlayan, Maden ve Tepebaşı köylerinde ise 27 Ağustos Pazartesi günü 09.00-17.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
     İlçeye bağlı Meydancık belde merkezi ile Mısırlı, Balıklı, Elmalı ile Çukur, Dereiçi, Şenocak, Sebzeli, Dutlu, Erikli, Oba, Demirci, Çağlayan, Tepebaşı, Yağlı, Maden, Yeşilce, Çağlıpınar köylerinde 28 Ağustos Salı günü 09.00-17.00 saatlerinde elektrik kesintisi gerçekleştirilecek.
     Arhavi ilçesinin Boyuncuk, Soğucak, Dülgerli, Yıldızlı, Başköy, Ortacalar, Arılı, Küçükköy, Dikyamaç, Gürgencik ve Güneşli köylerinde 28 Ağustos Salı günü 08.00-16.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.
    
     Muhabir: Bayram Sarayoğlu
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Artvinde elektrik kesintisi yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER